Zaagmolenstraat 21

Over ons

Kies voor Rijschool Drive 2

Drive 2 is een ervaren rijschool die op een leerzame en unieke wijze haar leerlingen voldoende vaardigheden biedt om veilig de weg op te gaan.

Onze getrainde docenten beheersen de theorie zeer goed en hebben voldoende onderwijsvaardigheden om deze op een leuke en effectieve wijze over te dragen op de leerlingen.

Ook onze praktijkdocenten zijn zeer ervaren en goed onderlegd met voldoende capaciteiten om de leerlingen een veilige rijstijl aan te leren.

Drive 2 is een rijschool die zowel binnen als buiten Rotterdam bekend staat als ervaren, professioneel, vriendelijk en effectief.

Hoog slagingspercentage

Rijschool Drive2 is een rijschool met één van de hoogste slagingspercentages in omgeving waar wij actief zijn.

Flexibel en ruime tijden

U kunt de keuze maken om praktijk- en theorielessen te volgen na het werk, in de avonduren of in het weekend.

Iedereen kan bij ons terecht

Wij houden tijdens ons lesprogramma rekening met het niveau en de leeftijd van onze deelnemers. Vervolgens volgt ieder een traject op maat.

Doelgerichte cursussen

De snelste en meest effectieve weg naar uw rijbewijs of theorie slaging voor de juiste eerlijke prijs!

Autorijbewijs B

In de eerste lessen maken we een duidelijk assessment van jouw niveau. Vervolgens kunnen wij een maatwerk plan opstellen om jou op eigen kracht en met behulp van onze top instructeurs jou effectief klaar te maken om veilig en bekwaam deel te nemen aan het verkeer. Wij zorgen ervoor dat je wordt klaargestoomd en dat je voldoende zeker bent om deel te nemen aan het examen.

Motorrijbewijs AVB & AVD

Wij nemen voor jou de tijd, zodat jij een optimale voertuigbeheersing krijgt en door onze kwaliteitsaanpak zorgen wij dat je snel veilig en als ervaren bestuurder de weg op kan. Onze gediplomeerde en ervaren instructeurs hebben al vele geholpen!

Theoriecursussen Motor en Auto

Wij helpen je graag bij het 1 een keer slagen voor je theorie examen. Dit kan op klassikale wijze en door het volgen van privélessen. We leren je alle kennis, maar laten je ook oefenen met de vraagstelling en met actuele vragen, zodat je optimaal wordt voorbereid.

Wil jij door middel van een 2-daagse cursus die klassikaal wordt gegeven je theorie in 1 keer halen? Of wil je toch liever privéles met persoonlijke aandacht en feedback? Dat kan bij Drive2!

Heb je je theorie al en wil je praktijklessen volgen bij Drive 2? Ook dan ben je van harte welkom! Meld je aan op onze website of neem telefonisch contact op.

Drive 2 is dé rijschool die je motiveert en voldoende verkeersinzicht biedt en tevens op een leuke en leerzame wijze voldoende vaardigheden bijbrengt, zodat je veilig aan het verkeer kunt deelnemen!

  • Verkeersinzicht
  • Gevaarherkenning
  • Slagingskans 100%

Onze leerlingen geven ons een: 9,4

Beoordelingen

Drive 2
5.0
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Google
Saartje Albouayadi
Saartje Albouayadi
20:57 05 May 21
Het is een super effectieve en waardevolle theorie cursus! Door de energie en enthousiasme van de docent bleef de... aandacht van de leerlingen goed vast. Zeker aan te raden, als je snel je theorie-examen wilt halen.lees meer
Dujanah Cheppih
Dujanah Cheppih
19:23 27 Oct 20
Theorie in 1x gehaald. Duidelijke uitleg, hele aardige mensen, professioneel en ook gezellig. Goeie rijschool!
S Et
S Et
22:14 24 Sep 20
Beste rijschool!! Ook voor je theoriecursus ben je hier op het goede adres. Alleen maar goede ervaringen.
joelvdb56
joelvdb56
09:21 18 Sep 20
De mensen zijn Super aardig en als je wat niet begrijpt leggen ze het op een manier uit dat je het zo begrijpt. Je... slaagd gegarandeerd. Aanrader!!!lees meer
Jamie Ivana
Jamie Ivana
09:23 16 Sep 20
Super leuk en leerzaam 💪🏼 Je slaagt gegarandeerd in 1x. En ze zijn super lief 😊
Bekijk alle beoordelingen

Ook jij kunt hiertussen staan!

Copyright © 2021 Rijschool Drive 2 - Alle Rechten Voorbehouden | Internet Marketing en Webdesign door Eye-C Multimedia | Algemene voorwaarden